De meest bijzondere gebeurtenis in je leven is de geboorte van een kindje. Het gevoel, wanneer je naar je kindje kijkt is niet te omschrijven. Pas dan weet je wat je eigen ouders hebben ervaren toen jij ter wereld kwam. 

 

Ongedwongen, puur en liefdevol. Dat is wat ik de shoot laat uitstralen. 

 

Omdat ik alles bij de hand heb in mijn eigen studio vraag ik jullie naar mij te komen. In speciale gevallen ga ik ook naar de mensen thuis maar omdat in de studio de props bij de hand liggen, de verlichting klaar staat en alles gereed is voor een mooie shoot is dat voor iedereen vaak rustiger. Je kunt in de studio uiteraard je kindje voeden en verschonen. 

 

Over het algemeen is de shoot rond 2 - 5 weken na de geboorte. 

 

In de studio is het lekker warm als je met je kleintje aan komt. We hebben een aankleedkussen en alles bij de hand. Je mag natuurlijk ook je eigen spulletjes meenemen als je dat prettig vindt.

Jullie zijn welkom met het hele gezin natuurlijk. Het is ook zeker leuk bij pappa op de arm te liggen. Ik kan natuurlijk altijd helpen een paar ideeën aan te doen. 


Wat een kleine voetjes, ze komen zeker op de foto

Gezondheid en het belang van de kleine staat altijd voorop


En dan is er een broertje geboren. Dat is natuurlijk wel even wennen. 

 

Bij Newborn Fotografie is het uiteraard de bedoeling dat iedereen ontspannen is.  We nemen ruim de tijd voor een Newborn fotoshoot, omdat het belangrijk is dat de baby ontspannen slaapt en tussendoor verschoond, gevoed en geknuffeld kan worden.

 

De kleine wordt tijdens de shoot in een aantal verschillende decors gelegd worden. Vaak slapen de kleintjes gewoon door. Wanneer ze wel wakker worden maken we natuurlijk gelijk een paar mooie foto's met de oogjes open. 

 

Ik maak gebruik van verschillende accessoires zoals zachte dekentjes, gebreide mutsjes,  haarbandjes en pakjes. Als jullie het leuk vinden kan hiervan gebruik worden gemaakt. Vaak hebben mensen ook zelf leuke accessoires die we kunnen gebruiken tijdens de shoot.


De kosten voor de Newborn fotoshoot zijn 275 euro inclusief 6 digitale fotobestanden.

De bestanden ontvang je zonder logo/watermerk en kunnen onbeperkt worden afgedrukt.

Overige digitale fotobestanden kunnen bijbesteld worden voor 8 euro per foto. 

 

 

Boek de fotoshoot al tijdens je zwangerschap & gebruik de Newborn foto's op het geboortekaartje!

 


Prijzen voor Newborn shoots is € 275,-

 

De prijs is inclusief

 

  • Shoot 
  • 8 digitale bestanden in groot formaat JPG
  • Nabewerking van de foto's
  • Reiskosten binnen een straal van 15 km rondom Assen / Rolde

Uiteraard kan men meer foto's dan 8 selecteren. Dit kost per foto € 8,- extra.

Prijzen zijn inclusief 21% BTW

Heeft u vragen over de tarieven of wilt u een fotoshoot boeken? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.