Over mij

Welkom bij CMC Fotografie! Mijn passie voor fotografie begon ongeveer 30 jaren geleden en is uitgegroeid tot een bedrijf dat gespecialiseerd is in het vastleggen van speciale momenten in het leven. Met mijn ervaring en professionele benadering zorg ik ervoor dat elk beeld dat we vastleggen, de emotie en schoonheid van het moment vastlegt. Mijn passie in fotografie is eigenlijk vooral gekomen na de geboorte van mijn dochter. Ik won wat prijsjes en werd erg enthousiast. Dat resulteerde in een opleiding aan de fotovakschool in Apeldoorn waar ik mijn diploma haalde met als specialisatie reportage / documentaire fotografie. 


Onze Unieke Aanpak bij Bruidsfotografie

De dag zoals hij is wordt vastgelegd. Dit kan ook met een tweede fotograaf zodat zowel bruid als bruidegom ook tijdens de voorbereidingen worden vastgelegd.

 

Onze speciale technieken en stijlen zorgen ervoor dat we waardevolle momenten vastleggen die voor altijd gekoesterd zullen worden. We nemen de tijd om de unieke dynamiek en emoties van elk huwelijk vast te leggen, wat resulteert in prachtige en tijdloze foto's.


newborn fotografie

Vang de onschuld en zoetheid van je kostbare pasgeboren baby in onze prachtige foto's. Je eigen kindje wordt gefotografeerd in zijn of haar eigen omgeving. Dat kan gewoon lekker thuis. We zoeken een plekje in huis waar we mooi licht hebben , ik kan ook een softbox meenemen. 

 

Ouders hebben misschien wensen, en daar geef ik graag gehoor aan. De veiligheid van het kindje staat voorop, Is je kindje nog heel erg klein, dan is het altijd fijn de shoot te boeken wanneer de kraamhulp nog aanwezig is. Newborn shoots worden over het algemeen gepland wanneer het kindje tussen de 2 - 5 weken is. 


Laat ons jullie momenten vastleggen!

Neem vandaag nog contact met ons op om een fotoshoot te boeken en de magie van onze fotografie te ervaren.