Welkom bij de portfolio van CMC Fotografie! Hier presenteren we enkele van onze meest prachtige en gedenkwaardige foto's van eerdere projecten. Of het nu gaat om een bruiloft, portret of zakelijk evenement, onze portfolio laat zien hoe we de schoonheid van het moment vastleggen.

Bruidsfotografie

bruidsfotograaf Drenthe Groningen en Overijssel

Tijdens de bruiloftsfotografie leg ik de romantiek en vreugde van jullie speciale dag vast. Van de ceremonie tot de receptie,  Ik fotografeer al sinds 2006 bruiloften en dat kan omdat ik het erg leuk vind te doen en vooral ook mijn klanten mij vragen. De dag zoals jullie hem hebben ingepland en de dag zoals hij is. Een herinnering om nooit te vergeten vastgelegd in beeld. 


Onze Werkwijze

Elke sessie begint met een persoonlijk gesprek om uw visie en wensen te begrijpen. We nemen de tijd om de perfecte locatie en sfeer voor de fotosessie te kiezen. Tijdens de sessie zelf streven we ernaar om elk moment authentiek vast te leggen, met oog voor detail en emotie.


Portretfotografie

Met onze portretfotografie vangen we uw unieke persoonlijkheid en stijl in een enkel beeld. Of het nu gaat om individuele portretten of groepsfoto's, we zorgen ervoor dat uw ware zelf straalt.

Zakelijke reportage

Onze zakelijke fotografie legt belangrijke zakelijke gebeurtenisen vast, zoals conferenties, netwerkevenementen en bedrijfsfeesten. We zorgen ervoor dat uw bedrijfsimago straalt in elke opname.


Laat ons uw speciale momenten vastleggen

Neem vandaag nog contact met ons op om een onvergetelijke fotosessie te plannen!