Voor al uw bedrijfsreportages en zakelijke fotografie!

In de wereld waarin we leven worden continu foto's gemaakt. Met een telefoon, in de krant, op social media, we kunnen er niet omheen. Omdat alles in beeld gaat, valt dit beeld uiteindelijk minder goed op. Door het kiezen van een professioneel fotograaf, gaan beelden door hun professionelere uitstraling juist wel opvallen. 

Bent u op zoek naar een VAK fotograaf voor de fotopresentatie van uw bedrijf dan bent u bij  mij aan het juiste adres. 

 

Bedrijfsreportage:
Een reportage vertelt een verhaal. In dit verhaal zet ik een mooi sfeervol beeld neer van uw bedrijf. Dit kan op de locatie in de bouw zijn waarvoor ik regelmatig met bouwhelm en werkschoenen de locatie betreed voor diverse bedrijven. Ook het maken van portretten behoort tot mijn specialisatie. 

Tegenwoordig is het erg belangrijk een goede uitstraling te hebben op internet, anders gaat de klant een digitale deur verder.

Fotografie voor website:
Willen jullie de website weer helemaal up to date hebben? Juist nu is het super belangrijk om je online kanalen op orde te hebben en als het kan zo persoonlijk mogelijk! De website is hier de verbindende factor, waar jullie jezelf echt goed neer kunnen (en eigenlijk moeten) zetten!
Stockfoto’s zijn niet meer van deze tijd, vooral niet als je persoonlijk over wilt komen! Creëer je eigen beeldbank!
Elke pagina op de site heeft eigen sprekende beelden nodig.

   

  Beeldbank fotografie:
  Ieder bedrijf heeft een website, een nieuwsbrief of LinkedIn of een andere vorm van social media. In de wereld waarin we leven is veel concurrentie. Er bovenuit springen is dan ook het doel om in letterlijk in the picture te staan. Mooi beeldmateriaal is dan ook waar het om gaat. 


  Neem contact op voor de mogelijkheden

   

  gediplomeerd bedrijfsfotograaf

  Gediplomeerd fotograaf 


  "Fotografie is mijn passie, streven naar een tevreden klant mijn vanzelfsprekendheid."