UITVAARTFOTOGRAFIE

WAT IK HET LIEFSTE DOE

Een uitvaart, het trekt. Dit zal voor velen raar klinken. Maar wat is het mooi om iemand iets te geven.

We kennen elkaar niet als ik word gebeld, toch kennen we elkaar, kort maar intens. Ik mag bij een heel intens, en ook intensieve periode in het leven zijn van mensen die afscheid nemen van een dierbare. 

Een afscheid van een kindje, een afscheid van een mens.  Om dit afscheid te verwerken zijn beelden zo dierbaar. En oh, wat wilde ik dat ik ze had, een foto van mijn eigen kleine baby. Een foto van mijn overleden dierbaar, een foto van opa, oma ...... ik wil ze jou graag geven...

 

want al ben je mij vergeten, je dierbare blijft zo bij je. 


Dag lieve kleine schat,

Je wordt geboren, geluk overschaduwd met tranen,  mijn kleine schat, .

Voor altijd zul je bij mij zijn.

 

 


Dag lieve vriendin, geliefde. 

Wat moet ik zonder jou.../


Met elkaar nemen we afscheid van een mooi mens, een geliefde. Ons zo dierbaar.


Dag lieve oma

Dag lieve opa

Dag lieve zus

Dag lieve broer

Dag lief.. ik heb je lief, mijn hele leven.

 

Ieder leven is anders, ieder afscheid zal dat dus ook zijn. Ik hoor graag de wensen. Op deze dag leef ik me in, in het leven van de overledene en de wensen van de nabestaanden.  Als ervaren gediplomeerd afscheidsfotograaf help ik mensen met het verwerken van het verdriet.  De albums die ik maak worden uiteindelijk herinneringen voor kinderen en kleinkinderen. Dat is voor iedereen heel persoonlijk.

 

     Ieder leven is anders, ieder afscheid is dat dus ook.

 

Als ervaren gediplomeerd fotograaf met een zorgachtergrond is het fotograferen van een afscheid iets dat ik met heel veel liefde doe. Een afscheid vastgelegd, een album of de foto's in ieder geval kunnen delen en bekijken. Het helpt bij de verwerking tijdens de rouwperiode. Het maakt drempels kleiner om bij nabestaanden op visite te gaan. 

Als professioneel fotograaf heb ik de afgelopen 20 jaar veel uitvaarten mogen fotograferen. Neem gerust contact met me op over de mogelijkheden. Professioneel fotograaf Rolde Assen Drenthe

Gediplomeerd fotograaf 


"Fotografie is mijn passie, streven naar een tevreden klant mijn vanzelfsprekendheid."