afscheidsfotograaf Groningen
afscheidsfotograaf drenthe
uitvaart fotograaf drenthe

Hoe kun je nou iets moois vastleggen van zo'n trieste gebeurtenis.

 

Maar nu kan ik zeggen 'Ik heb nog nooit zoiets moois gezien'.

 

 

 

Elles Visser Stadskanaal

Zo jong nog, en onbegrijpelijk. We snappen het niet, uit het leven gestapt. We wisten het niet.

Nu zijn er alleen de prachtige herinneringen op de perfecte wijze vastgelegd. Na een half jaar heb ik pas gekeken. Ik kon het niet. Wat zijn we blij dat we dit hebben laten vavstleggen. Dankjewel, voor je liefde, vakkundigheid en alle begrip!! 

 

Familie  Vinke Groningen

Na een lang ziekbed maar kort sterfbed stierf onverwachts mijn maatje, mijn man mijn alles. Een bijzondere uitvaart, een uitvaart passend bij een bijzonder persoon. Je foto's worden erfstukken voor onze kinderen. 

Dankjewel,!!we zijn van je gaan houden!

 

Agnes , Lieke en  Esmee

uitvaartfotograaf gediplomeerd
uitvaart fotograaf drenthe
fotograaf uitvaart Drenthe

Een echte vakvrouw met gevoel voor mensen, meelevend en met oog voor detail. Ik weet geen woorden, het is nog vers maar ik wil je bedanken ! 

 

Wim Broerse Groningen

 

Eigenlijk was de dag al verzegd en kon je niet. Hebt gezorgd dat je er was. Je was er in de avond toen pappa op bed was opgebaard, je was er toen de kist in de kamer stond en je was er toen de plechtigheid plaats vond.  Wat een album, zo mooi. Een erfstuk voor de kinderen. Je was onzichtbaar maar hebt een  prachtige herinnering achtergelaten. 

 

Familie Greadanus Gieten

In januari 2021 overleed mijn man aan corona. Slechts 47 jaar jong. Twee dochters van 12 en 15 bleven achter. Wat zijn wij blij dat we de uitvaart hebben vast laten leggen. Je kunt het niet meer over doen. 

 

We openden het album, zwart lederen kaft met magneetsluiting. Het klinkt raar maar het voelde als een cadeau toen je kwam om het album te brengen. 

Veel dank!!

 

Liefs van

Suzanna en dochters de Kenter