Bruidsfotografie werkwijze

Na de fotovakschool heb ik nog een speciale opleiding gehad van bruidsfotograaf Piet Notenbomer. Piet deed, gedurende 50 jaar niet anders dan iedere vrijdag bruiloften fotograferen. Na een intake mocht ik mee als assistent. Een betere gelegenheid om het vak te leren is er niet. Ik ben hem nog dagelijks dankbaar.  

 

Maar na deze opleiding moest ik het uiteindelijk alleen gaan doen. In het begin spannend maar als je het al een tijdje gedaan hebt wordt het minder spannend. Natuurlijk, een beetje gezonde spanning mag er zijn, maar de grootste spanning heeft plaats gemaakt voor genieten. 

Iedere bruiloft is anders. Hier een paar voorbeelden. Ik vind het belangrijk dat mensen zich op hun gemak voelen en vooral zijn wie ze zijn. Ik neem altijd graag de tijd om er iets moois van te maken. Een reportage zoals die is. 

De schoenen worden vaak niet meer gezien, dus nog even op de foto met de jurk op de achtergrondEn dan heeft de trouwauto pech. Gelukkig wist de chauffeur dit snel te fiksen. Voor mij een moment of even een extra foto te maken Laat jullie speciale moment vastleggen

Neem contact met ons op om een fotoshoot te boeken. We kijken ernaar uit om jouw visie tot leven te brengen.