De meest bijzondere gebeurtenis in je leven is de geboorte van een kindje. Het gevoel, wanneer je naar je kindje kijkt is niet te omschrijven. Pas dan weet je wat je eigen ouders hebben ervaren toen jij ter wereld kwam. 

 

Ongedwongen, puur en liefdevol. Dat is wat ik de shoot laat uitstralen. 

 

De newbornshoot is altijd bij de kersverse ouders thuis, Er is vast wel een mooi plekje met mooi licht om te kunnen fotograferen.

 

Over het algemeen is de shoot rond 2 - 5 weken na de geboorte. 

 

En dan is er een broertje geboren. Dat is natuurlijk wel even wennen. 

 

Bij Newborn Fotografie is het uiteraard de bedoeling dat iedereen ontspannen is.  We nemen ruim de tijd voor een Newborn fotoshoot, omdat het belangrijk is dat de baby ontspannen slaapt en tussendoor verschoond, gevoed en geknuffeld kan worden.

 

De kleine wordt tijdens de shoot in een aantal verschillende decors gelegd worden. Vaak slapen de kleintjes gewoon door. Wanneer ze wel wakker worden maken we natuurlijk gelijk een paar mooie foto's met de oogjes open. 

 

Ik maak gebruik van verschillende accessoires zoals zachte dekentjes, gebreide mutsjes,  haarbandjes en pakjes. Als jullie het leuk vinden kan hiervan gebruik worden gemaakt. Vaak hebben mensen ook zelf leuke accessoires die we kunnen gebruiken tijdens de shoot.


De kosten voor de Newborn fotoshoot zijn 225 euro inclusief 6 digitale fotobestanden.

De bestanden ontvang je zonder logo/watermerk en kunnen onbeperkt worden afgedrukt.

Overige digitale fotobestanden kunnen bijbesteld worden voor 8 euro per foto. 

 

 

Boek de fotoshoot al tijdens je zwangerschap & gebruik de Newborn foto's op het geboortekaartje!